Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ

Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ

Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ

Στις 13 και 14 Γενάρη με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» θα κυκλοφορήσει η Διακήρυξη της Κ.Ε του Κόμματος για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του, που συμπληρώνονται φέτος τον Νοέμβρη.

Με την κυκλοφορία του σημαντικού αυτού ντοκουμέντου ξεκινά και η κορύφωση των εκδηλώσεων για τα 100χρονα του ΚΚΕ , που περιλαμβάνει μια πολύμορφη δράση σε όλη την Ελλάδα.

Με αυτή τη μεγάλη εξόρμηση θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με χιλιάδες εργατοϋπαλλήλους, αγρότες, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους και νέες της περιοχής μας. Για να φτάσει πλατιά το κάλεσμα της συσπείρωσης με το ΚΚΕ, σε κάθε τόπο δουλειάς, γειτονιά και χωριό. Για να ανοίξει η συζήτηση με βάση το Πρόγραμμά μας, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο που συμφέρει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Για να γίνει το 2018 χρονιά σημαντικής ενίσχυσης του Κόμματος, νέων βημάτων στην ανασύνταξη του κινήματος και στην οικοδόμηση της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής εξόρμησης τη Δευτέρα 15 Γενάρη, στελέχη της Τ.Ε θα περιοδεύσουν σε εργασιακούς χώρους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

SHARE